Nee, er is geen specifieke opleiding of diploma vereist. Onze bagelbazen komen uit allerlei verschillende branches en met heel diverse (opleidings)achtergronden en ervaringen. De match met Bagels & Beans vinden we het allerbelangrijkst.
Horeca-ervaring helpt wel, je staat als Bagels & Beans franchisenemer immers veel op de vloer in jouw vestiging. Daarnaast is het belangrijk dat je energiek bent met een positieve en dienstverlenende instelling. We zeggen wel eens: ‘Bagels & Beans in het hart, gastvrijheid in het bloed’. Je maakt het mensen graag naar de zin, zowel je gasten als medewerkers, en bent een echte doorzetter. Stressbestendig, probleemoplossend vermogen en humor zijn verder belangrijke ingrediënten voor succes.
Als horeca ondernemer heb je uiteindelijk een geldig BHV certificaat nodig en een exploitatievergunning (waarvoor in sommige gevallen een VOG nodig is, dit verschilt per gemeente). Wij helpen je na het positief afronden van het selectietraject met het aanvragen van de benodigde stukken en vergunningen. Hier hoef je zelf dus (nog) niets voor te doen.